Butik

Luftvärmepump Tesla Select ink basinstallation Rek. yta: Upp till 160 m2

24,275.00kr26,225.00kr

Stilren luftvärmepump som är gjord för vårt nordiska klimat.

Clear
Artikelnr: N/A Kategori:
Beskrivning

Mer info om värmepumpen

Letar du efter en högpresterande luftvärmepump som kan leverera tillförlitlig och effektiv värme även vid extremt låga temperaturer? Då är Teslas Premium luftvärmepump det perfekta valet för dig. Den är speciellt utformad för vårt nordiska klimat och har en imponerande värmekapacitet på 7,1 kw.

Denna värmepump passar utmärkt för större lokaler som kräver mycket värme. Med inbyggd Wifi kan du enkelt och smidigt göra inställningar via din mobil eller surfplatta. Dessutom har den en praktisk Easy Cleaning-funktion för enkel rengöring.

Fjärrkontrollen har en inbyggd temperaturgivare och är dessutom upplyst för att göra det enkelt att ställa in temperaturen efter dina önskemål. Med en ljudnivå på 40-51 dB(A) är pumpen också relativt tystgående.

Den inomhusenhetens mått på 22 x 35,1 x 101 cm gör att den lätt kan installeras på en lämplig plats. Utomhusenhetens mått på 38 x 69,9 x 92 cm gör att den kan placeras på en lämplig plats utomhus. Så varför inte investera i en Teslas Premium luftvärmepump idag och njut av bekväm värme under hela vintern?

 

sv_SESwedish
0
    0
    Er kundvagn
    Töm varukorgTill butiken