Butik

Luftvärmepump Tesla Virtuoso ink basinstallation Rek. yta: Upp till 80 m2

20,529.00kr22,479.00kr

Stilren luftvärmepump som är gjord för vårt nordiska klimat.

Clear
Artikelnr: N/A Kategori:
Beskrivning

Mer info om värmepumpen

Vår luftvärmepump med extra uteluftsintag är ett utmärkt val för att hålla ditt hem friskt och behagligt året runt. Pumpen är byggd för att fungera effektivt även vid låga utomhustemperaturer och har en hög värmeeffekt. Dessutom kan den rena luften med hjälp av ett hepa filter som tar bort skadliga partiklar, vilket ger en renare och mer hälsosam inomhusmiljö.

På sommaren kan du dra nytta av dess förmåga att ta in 30 m3 per timme av utomhusluft, vilket kan sänka graderna och skapa en svalare och mer behaglig miljö för sömn. Dessutom kan du enkelt ställa in inställningarna med hjälp av den inbyggda Wifi-funktionen och fjärrkontrollen med inbyggd temperaturgivare.

Luftvärmepumpen är också lätt att rengöra och har en ljudnivå på endast 32-42 dB(A). Med en kompakt design och mått på inomhusenheten (D x H x B): 19,8 x 31,6 x 96 cm och utomhusenheten (D x H x B): 30,5, x 54,9 x 79,5 cm är denna luftvärmepump ett utmärkt val för de som söker hög kvalitet och prestanda i en kompakt och lättanvänd enhet.

sv_SESwedish
0
    0
    Er kundvagn
    Töm varukorgTill butiken